Aanbieding:
Eerste sessie gratis

Familiemediation

Koude conflicten zijn dik gezaaid in families. Jarenlang kan in een familie van alles mis zijn, zonder dat er iets aan gedaan wordt.

Kom weer on speaking terms met je familie en geef jezelf die emotionele rust. Als dit niet lukt zonder hulp van buitenaf dan kun je contact opnemen met de Let's Mediate.

Familiemoeilijkheden horen vaak niet bij de psycholoog, maar bij de familiemediator. En elke familie is uniek, ook de problemen daarbij. Openlijke ruzie ontstaan vaak na een periode van koud conflict tussen twee familieleden.

Mediation bij familieproblemen kan bijvoorbeeld gaan over:

  • Onderling geleend geld dat niet is terugbetaald, andere financiële kwesties;
  • De ouders hebben verzorging nodig;
  • Voortrekken van een kind of kleinkind, zorgen om (klein)kinderen;
  • Problemen met stiefouders/stiefkinderen.

Is een van bovenstaande voorbeelden herkenbaar? Neem dan vrijblijvend contact op met Let's Mediate om de mogelijkheden te bespreken.

Speciaal tijdens corona

Tijdens deze lastige corona-tijden is het goed om optimaal met elkaar in gesprek te blijven. Lukt het niet meer om op constructieve manier met elkaar te communiceren? Dan kan mediation een oplossing zijn. Tijdens deze moeilijke corona-periode bieden wij de eerste sessie gratis aan. Neem contact op om (uiteraard vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken.

Maak nu een afspraak voor een gratis eerste sessie.