MediationDossier
Al uw dossiers op één veilige plek

Uw eigen online Mediationdossier

Als professioneel mediator wilt u graag uw dossiers op order hebben, veilig kunnen communiceren met partijen en makkelijk kunnen factureren.

Dat kan nu, met het Let's Mediate MediationDossier.

Partijen

Bij elk dossier voert u de betrokken partijen in, en - indien van toepassing - door wie zij worden bijgestaan. Per partij kunt u de kostenverdeling voor de mediation aangeven.

Documentenbeheer

Binnen elk dossier kunt u ongelimiteerd documenten aanmaken en uploaden. U kunt direct nieuwe documenten aanmaken met de geïntegreerde editor, of bestaande PDF documenten uploaden.

Alle nieuwe documenten die u direct in het systeem maakt kunt u converteren naar PDF en als bijlage meesturen in uw conversaties.

Documentsjablonen

U kunt nieuwe documenten aanmaken op basis van sjablonen:

 • Mediationovereenkomst
 • Voortgangsverslag
 • Eindverslag
 • Vaststellingsovereenkomst

U kunt deze sjablonen zelf aanpassen voor uw eigen praktijk, of gebruik maken van de standaardsjablonen.

Agenda: Activiteiten en sessies

Houd overzicht van al uw werkzaamheden binnen elk mediationtraject. Zowel intakegesprekken, mediationsessies als administratieve werkzaamheden voert u in. Op basis van de tarieven van de mediator/werknemer wordt er automatisch een kostenstaat gegenereerd.

Bij elke activiteit kunt u ook het adres en de eventuele locatiekosten aangeven.

Per gebruiker is de persoonlijke agenda te importeren in Outlook, smartphone of tablet.

Veilige berichten

MediationDossier biedt u een veilige manier om met alle betrokkenen te communiceren. Uw berichten worden niet rechtstreeks aan de ontvangers verzonden, maar zijn alleen via beveiligde verbinding met een internetbrowser te lezen. U kunt met één of beide partijen meerdere conversaties starten. Voor elk bericht dat wordt verstuurd ontvangen de betrokkenen een notificatie per e-mail. Na verificatie van de identiteit kan het bericht worden geopend.

Urenregistratie

Op basis van de door u ingevoerde activiteiten wordt een gedetailleerde kostenstaat gemaakt. Dit overzicht kunt u direct downloaden als Excelsheet en gebruiken voor uw facturen.

Veiligheid gegevens

Alle gegevens van uw cliënten, sessies, conversaties en documenten worden versleuteld opgeslagen.

Schermvoorbeelden

Kosten

Voor één gebruiker (ZZP)
€ 29,95 ex. BTW per maand, of:
€ 119,90 ex. BTW per jaar + € 20,- per dossier.

Tot 5 gebruikers
€ 129,95 ex. BTW per maand

Tot 15 gebruikers
€ 399,95 ex. BTW per maand

Voorwaarden

 • Betaling alleen per automatische incasso
 • Incasso per kwartaal vooruit
 • Opzegtermijn 30 dagen

Demo

Neem contact met ons op voor een gratis demonstratie.

Reviews

 • Opleiding tot mediator
 • Kamer van Koophandel
 • Website
 • De eerste opdracht..

En dan... de mediator begeleidt partijen door een gestructureerd proces en is daarbij in elke stap betrouwbaar, transparant en zorgvuldig. Het online Let's Mediate Mediationdossier is hierbij voor mij echt een uitkomst. Mijn dossiers zijn op orde, ik kan veilig communiceren en alles wordt versleuteld opgeslagen. Daarnaast biedt deze tool ook nog eens allerlei extra opties om mijn administratie nog makkelijker te maken. Nu op naar de volgende opdracht!

 • Let's Mediate Mediationdossier

Nu op naar de volgende opdracht!

Eva Kok - De Haagse Kamer

Na een hoop gepuzzel hoe mijn dossiers te administreren en veilig te kunnen bewaren, werd ik geattendeerd op het systeem van Let's Mediate. Zodra ik dit door dit systeem heen ging, was ik verkocht. Alles is met een enkele muisklik te vinden, in te vullen en op te slaan. De uren registratie, de dossiers, de privacygevoelige informatie is overzichtelijk ondergebracht onder een paar tabbladen. Het systeem is goed beveiligd waardoor alle gegevens met vertrouwen hierin opgeslagen kunnen worden. Op het moment dat het mij even onduidelijk was had ik telefonisch contact met Jelle en die leidde mij stapsgewijs en met veel geduld door mij vragen heen en liet in het systeem zelf zien waar ik wat kon doen, een superservice! Ook specifieke aanpassingen die ik er graag in had werden er in opgenomen en waren binnen twee dagen functioneel. Ik ben laaiend enthousiast! Doordat de uren registratie gekoppeld is aan tarieven kan ik met een druk op de knop mijn factuur er uit laten rollen. Kortom een aanrader en een mega tijdsbesparing.

5 sterren voor Let's Mediate!

Edith Debije